Cum putem amenaja gradina pentru anotimpul calduros

Gata! In sfarsit a venit primavara si putin cate putin ne pregatim sa iesim pe terasa din spatele casei pentru a ne relaxa in voie.

Din pacate nu ne mai place aranjamentul de anul trecut, motiv pentru care venim cu idei noi pentru un design mai atractiv.

De exemplu daca avem o alee o putem decora cu flori de toate culorile si eventual o arcada cu flori urcatoare. Aleea poate fi delimitata cu dale de piatra.



Pentru o mireasma mai frumoasa putem planta o magnolie, trandafiri si bineinteles orice floare care va place. Cu cat mai multe si viu colorate cu atat dispozitia dvs va fi mai pozitiva.



Un balansoar pe veranda sau un hamac sunt binevenite intotdeauna, atat pentru designul gradinii cat si pentru relaxarea invitatilor dvs. Cu siguranta daca incepeti ziua la cafea in gradina proprie, veti avea o zi de succes.



Daca va doriti o gradina in stil rustic, o puteti amenaja foarte frumos cu un mic iaz pe care il puteti amenaja cu diferite ulcioare in care puteti pune flori.


Daca sunteti genul de persoana care in weekend are toti prietenii alaturi, nu ar fi rau sa amenajati un foisor cu gratar si cu mobilier special pentru gradina.


Indiferent de spatiul sau bugetul pe care il aveti pentru a amenaja gradina, este foarte important sa fie pe gustul dvs pentru a va relaxa cat mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu